Κι όμως! Είναι αλλεργική στο ίδιο της το παιδί!


Η 26χρονη Zuleika Closs από την Κορνουάλη δεν πίστευε στα αυτιά της όταν άκουσε το γιατρό της να της λέει ότι είναι αλλεργική στο ίδιο της το παιδί...


Η νεαρή μητέρα γέμισε ενοχλητικές φουσκάλες σε όλο της το σώμα και υπέφερε από φαγούρα και αίσθηση καψίματος όταν βρισκόταν στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της στο γιο της Emmanuel.

Της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και μια ειδική λοσιόν, χωρίς ωστόσο να παρατηρήσει καμία αλλαγή στο δέρμα της.

Τότε οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από μια σοβαρή μορφή ψωρίασης και τη συμβούλεψαν να βράσει όλα της τα ρούχα και να βάλει τα παπούτσια της στην κατάψυξη… και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν γέννησε φοβόταν να κρατήσει το νεογέννητο γιο της αγκαλιά, από φόβο μήπως τον κολλήσει. «Η δερματική επαφή είναι πολύ σημαντική στα νεογέννητα και δεν ήθελα να του κάνω κακό» είπε η ίδια.

Λίγο καιρό μετά την εγκυμοσύνη τα ενοχλητικά συμπτώματά της υποχώρησαν όμως μερικές ημέρες αργότερα «ξαναφούντωσαν».

Αυτή τη φορά η Zuleika αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη ενός ακόμη γιατρού, ο οποίος της είπε ότι είχε μια αυτοάνοση διαταραχή που συνδεόταν με την εγκυμοσύνη της (πεμφιγοειδές της κύησης) και της χορήγησε ισχυρή δόση αντιισταμινικών.

«Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου έλεγε. Ήμουν αλλεργική στην εγκυμοσύνη μου. Ακουγόταν πολύ περίεργο, όμως ήταν μια ανακούφιση που τελικά βρήκαμε τι ήταν» πρόσθεσε.

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της η κατάσταση της Zuleika έχει βελτιωθεί αρκετά, δεν έχει όμως ιαθεί εντελώς.

«Με τρομοκρατεί και μόνο η σκέψη να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί, όμως θέλω ο Emmanuel να μεγαλώσει με αδέρφια. Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτομαι ότι ταλαιπωρήθηκα πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, όμως όταν κοιτάζω το γιο μου σκέφτομαι ότι άξιζε τον κόπο» είπε ακόμη.


Πηγή: tnsite


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP