Κάποιες αισθήσεις σου μένουν αξέχαστες! (video)

Να πώς ένα διαφημιστικό σποτ για αυτοκίνητο... μπορεί να στηρίξει τον μητρικό θηλασμό!!Έτσι απλά... με δυο τρυφερά πλάνα και το μήνυμα της ζεστασιάς και της χαράς του θηλασμού με τα δώρα του -που έχουν διαχρονική αξία τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό- φτάνει σε όλους εμάς!!

Ο σκοπός αυτής της δημοσίευσης δεν είναι η προβολή της PEUGEOT, κάθε άλλο! Είναι η προτροπή, η επιθυμία και η ελπίδα του να βλέπουμε ολοένα και περισσότερες τέτοιες υποστηρικτικές ενέργειες μέσα από θέματα που καταβάθος δεν έχουν καμία σχέση με τον μητρικό θηλασμό! Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο και από ελληνική εταιρεία/επιχείρηση κλπ!!

Μπράβο στην PEUGEOT, προσωπικά με εντυπωσίασε όλο το concept! Εσάς;

Δημοσίευση 23/10/2012

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP