Με το ρέψιμο βγάζει μεγάλες γουλιές το μωρό

Μαία
Καλημέρα σας. Έχω έναν γιο 26 ημερών τον θηλάζω από τότε που βγήκαμε από την κλινική. Μέχρι πριν τέσσερις μέρες όλα καλά με τον θηλασμό, τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που τον ταΐζω όλο μου βγάζει γουλίτσες καμία φορά περισσότερη ποσότητα αυτό γίνεται σε όλη την διάρκεια του ρεψίματος.

Έχω αγχωθεί επειδή δεν μου τα είχε ξανακάνει όλα αυτά σκέφτομαι μήπως φταίω εγώ σε κάτι ή διατροφή μου (δεν είναι και τόσο καλή).

Απευθύνομαι σε εσάς γιατί εσείς είστε ειδικοί πάνω στον θηλασμό.
Ευχαριστώ πολύ!

Ιουλία T., Κατερίνη
09/10/2012

Κατά την δικιά μου άποψη και έτσι όπως εμφανίζεται το συμβάν πιθανά να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, παρά ταύτα συστήνω:
  • κατά την διάρκεια του θηλασμού κάνε παύση και βάλε το μωρό σε όρθια θέση για να το προκαλέσεις ρέψιμο
  • βάλε το παΐδι σε ανάκληση όταν κοιμάται
Αυτό που πιθανά είναι ανησυχητικό είναι να κάνει το παιδί εμετούς σε ρουκέτες. Τότε ίσως χρειαστεί να το δει παιδίατρος.

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
Διαβάστε επίσης:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP