Βρέφος κόντεψε να τυφλωθεί από απορρυπαντικό

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στα απορρυπαντικά του σπιτιού


Μέρες αγωνίας πέρασε η μάνα ενός βρέφους που δάγκωσε κάψουλα απορρυπαντικού το οποίο κάλυψε το πρόσωπο του και παρ΄ολίγο να του στοιχίσει την όρασή του στο ένα μάτι.


Η Layla Liles πιστεύει πως ο 22μηνών γιος της Riley, πέρασε την κάψουλα γνωστού απορρυπαντικού για γλυκό και για αυτό την δάγκωσε.

«Τον άκουσα να ουρλιάζει. Τα χημικά τον έκαιγαν. Φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσει να ξαναδεί». Τελικά ο Riley έμεινε στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες.

Οι γιατροί θα τσεκάρουν την όραση του παιδιού κάθε τρεις μήνες ενώ δεν πιστεύουν πως θα του μείνει κάποια μόνιμη ζημιά.

Πρόκειται για μια από τις πολλές δυστυχώς περιπτώσεις βρεφών που βάζουν στο στόμα τους πράγματα που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα ακόμα και για την ίδια τους την ζωή.

Στα μάτια των παιδιών.... όλα φαντάζουν διαφορετικά!


Οι εν λόγω κάψουλες προκαλούν άμεσο χημικό έγκαυμα και αναπνευστικά προβλήματα. Οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες αν δεν υπάρξει ιατρική φροντίδα.

Γι΄αυτό γονείς... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ πού αποθηκεύετε τα απορρυπαντικά και άλλα επικίνδυνα πράγματα στο σπίτι, τον κήπο κλπ!! Η σήμανση "μακριά από τα παιδιά" που έχουν οι συσκευασίες δεν είναι τυχαία!
Πηγή: inews,
Images: Ferrari Press Agency, amsterdamadblog

Διαβάστε ακόμη

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP