Αγοράκι γεννήθηκε με δόντια! (φωτό)


Η περίπτωση να γεννηθεί ένα μωρό με δόντια είναι κάτι πολύ σπάνιο, συμβαίνει σε ένα στα 3.000 νεογέννητα και ο μικρούλης Oliver James είναι ένα από αυτά!


Γεννήθηκε με δύο κανονικά δόντια, πλήρως σχηματισμένα στο στόμα του, εκπλήσσοντας τους γιατρούς και τους γονείς του!

Ο Oliver James έχει δύο δόντια από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο -πριν μερικές ημέρες, ενώ άλλα νεογέννητα βρέφη χρειάζονται συνήθως από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να αρχίσουν να αναπτύσσουν τα πρώτα τους δόντια.

Οι γονείς του, η 31χρονη Joanne Jones και ο 32χρονος Lee, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που έφεραν στη ζωή ένα υγιές μωρό, όμως, η Jones είχε μία πολύ δύσκολη γέννα καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί τους έξι τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο. «Είχα τη χειρότερη γέννα που θα μπορούσα να κάνω ποτέ», δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ενδεχομένως τα δόντια του Oliver πέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πηγή: newsnow

Διαβάστε επίσης


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP