Τζούλη Αγοράκη: «Θέλω να θηλάζω τον γιο μου μέχρι να φτάσει δεκαοκτώ χρόνων!»

Με το που αντίκρισα τον Κωνσταντίνο... τον θήλασα!


Τί κι αν πριν γεννήσει ήταν κατά του θηλασμού; Όταν αντίκρισε τον γιο της το ένιωσε απόλυτη ανάγκη να το κάνει!!


«Η γέννηση του μικρού Κωνσταντίνου ήταν ένα δώρο ανεκτίμητο! Η καρδιά μου χτυπά πια μέσα στο σώμα του γιου μου». «Θέλω να τον ποτίσω με αγάπη για να ξέρει και να μπορεί να αγαπά. Δεν θέλω να του δείξω το δρόμο, μόνο να τον φωτίσω».

Η Τζούλη Αγοράκη θυμάται να λέει στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι δεν είχε σκοπό να θηλάσει κι εκείνη να της απαντάει πως όταν γεννήσει θα αλλάξει γνώμη.

«Όταν έκανα δηλώσεις ότι «δεν πρόκειται να θηλάσω» και άλλα απόλυτα τσιτάτα, μου είχε πει απλά και προφητικά, να μη λέω τίποτα πριν το κρατήσω στην αγκαλιά μου. Πόσο δίκιο είχε!».

«Με το που αντίκρισα τον Κωνσταντίνο τον θήλασα και ενώ είχα ακούσει διάφορες δυσοιωνίλες για τον θηλασμό, εμένα μου φάνηκε σαν την επικράτεια της τρυφερότητας. Πλέον θέλω να τον θηλάσω μέχρι να φτάσει δεκαοκτώ χρόνων!».

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πόσο γρήγορα κατάφερε να τα χάσει αποκάλυψε: «Πήρα επτά κιλά και τα έχασα σε επτά ημέρες. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αλλά ήδη έπειτα από 20 μέρες ήταν σαν να μην είχα γεννήσει».

Πηγή: sarcfreegossip

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ

Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP