Μπαμπάς ξεγέννησε το μωρό του στο πεζοδρόμιο

Όταν το μωρό αποφασίζει να έρθει στον κόσμο

Ο πατέρας ανέλαβε χρέη... μαίας!

Με μεγάλη χαρά αλλά και αγωνία προσμένει κάθε ζευγάρι τον ερχομό του μωρού του. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το μωρό είναι αυτό που αποφασίζει πότε θα έρθει... ένα μωράκι όμως από την Κίνα αποφάσισε να επιλέξει και το πού και το πώς!


Έτσι, ενώ οι νεαροί γονείς του είχαν πάρει τον δρόμο για την κλινική εκείνο άρχισε βιαστικά να κάνει την εμφάνισή του!

Η γυναίκα κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο και ο άντρας της σαστισμένος αναζήτησε βοήθεια... Εκεί κοντά υπήρχε μια οδοντιατρική κλινική όμως επειδή ο τοκετός δεν συμπεριλαμβάνεται στις δυνατότητας των οδοντιάτρων δεν μπορούσαν να παράσχουν κάποια βοήθεια εκτός του να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκουαντζού στη νοτιοανατολική Κίνα. Στο σημείο μαζεύτηκαν σοκαρισμένοι περαστικοί που ενθάρρυναν τον πατέρα να φέρει το παιδί του στον κόσμο! 


Όλα πήγαν κατ' ευχήν και με το βιαστικό αγοράκι αγκαλιά περίμεναν το ασθενοφόρο το οποίο λίγο αργότερα μετέφερε μητέρα και μωρό στο νοσοκομείο!

Το νεαρό ζευγάρι έχει έναν παραπάνω λόγο να θυμάται για πάντα τη στιγμή της γέννησης του παιδιού τους!!

Από εμάς... να τους ζήσει!


Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP