Αντισύλληψη και θηλασμός

Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC
Καλημέρα σας και πολλά συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθειά σας, 19 μήνες τώρα με έχετε βοηθήσει σε άπειρα θέματα...

Θηλάζω τον γιο μου 19 μήνες τώρα και αποφάσισα πριν λίγες μέρες να διακόψω σταδιακά τον θηλασμό. Το θέμα είναι ότι με απασχολεί εδώ και καιρό το θέμα της αντισύλληψης.

Μέχρι στιγμής ακολουθούσαμε τη μέθοδο της διακεκομμένης συνουσίας αλλά επειδή δεν θέλω καθόλου μια δεύτερη εγκυμοσύνη σύντομα σκέφτηκα να αρχίσω τα αντισυλληπτικά τώρα που δεν πειράζει που θα μειωθεί η παραγωγή του γάλακτος αφού ούτως ή άλλως μείωσα το θηλασμό από 5-6 μέσα φορές μέσα στην ημέρα σε 2 φορές την νύχτα.

Έχω διαβάσει σε σας ότι η μόνη παρενέργεια των αντισυλληπτικών είναι η μείωση παραγωγής γάλακτος. Ισχύει όντως αυτό γιατί η γυναικολόγος μου είπε να αποθηλάσω τελείως πριν τα ξεκινήσω γιατί το μωρό θα ρουφάει τις ορμόνες από τα χάπια μέσω του γάλακτος.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Άννα Τ., Βόλος
07/07/2012
Τα αντισυλληπτικά δεν αποτελούν αντένδειξη για το θηλασμό.

Kαλή συνέχεια

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
Διαβάστε επίσης:


___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2016 ▼

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP