Άφησαν γυαλί στο στήθος 5χρονου αγοριού

Άφησαν στο σώμα παιδιού γυαλί τριών εκατοστών

Άφησαν στο σώμα παιδιού γυαλί τριών εκατοστών. Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται, συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.


Το ξένο σώμα στο στήθος του παιδιού τους, διαπίστωσαν οι γονείς ένα χρόνο μετά.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού, η ιστορία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν το αγοράκι είχε τραυματιστεί σε τζαμαρία. Το σωματάκι του είχε γεμίσει γυαλιά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Η μεγαλύτερη πληγή βρισκόταν στο στήθος του παιδιού και, σύμφωνα με τον πατέρα, η παθολόγος που το εξέτασε κάλεσε δύο φορές τον επί καθήκοντι χειρουργό να επιληφθεί του συγκεκριμένου τραύματος.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του πατέρα, η μη έλευση του χειρουργού ανάγκασε την παθολόγο να προχωρήσει η ίδια σε καθαρισμό και συρραφή του τραύματος.  Στη συνέχεια, το παιδάκι, πήρε εξιτήριο.

Ένα χρόνο αργότερα, παρουσιάστηκε στο στέρνο του παιδιού έντονο εξόγκωμα και οι γονείς αναγκάστηκαν να πάρουν το αγοράκι σε ιδιωτική κλινική. Εκεί υπεβλήθη σε ακτινογραφίες και μαγνητική τομογραφία, εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ένα κομμάτι γυαλί μεγέθους τριών εκατοστών στο στήθος του αγοριού.

Στην συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας το επικίνδυνο γυαλί αφαιρέθηκε.Το Sigmalive επικοινώνησε για το θέμα με την Γενική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Φλωρεντία Ζεϊτούνη, η οποία αρκέστηκε να δηλώσει πως αν οι γονείς θεωρούν ότι φέρει ευθύνη το νοσοκομείο σε σχέση με την ειδικότητα του ιατρού που χειρίστηκε το περιστατικό, να κινηθούν μέσω της σωστής οδού, ζητώντας διεξαγωγή έρευνας από το υπουργείο.

Πάντως, ο πατέρας του αγοριού κατήγγειλε στο Sigmalive ότι μετά την χειρουργική επέμβαση, ο ίδιος επισκέφθηκε την κα. Ζεϊτούνη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους γονείς ότι δεν έδρασαν νωρίτερα!

Πηγή: sigmalive

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP