Ενώ θήλαζε κανονικά ξαφνικά δυσανασχέτησε

Μαία, Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC
Καλησπέρα σας,
έχω ένα αγοράκι σχεδόν 3 μηνών θηλάζω αποκλειστικά. Μέχρι και 1 ½ μηνών έτρωγε κανονικά από το στήθος, από εκεί και μετά άρχισε να μην κάθεται πάνω από 5-7 λεπτά στο στήθος και δυσανασχετούσε και πάλευε, διαφορετικά κοιμόταν.

Άρχισε να κάνει πράσινα κακά για αρκετές μέρες, έδινα το ένα στήθος για 2-3 συνεχόμενα γεύματα αλλά πάλι τα ίδια, έτσι αγόρασα θήλαστρο για να βγάζω το γάλα και να του δίνω από εκεί βέβαια τον βάζω και στο στήθος ειδικά τις βραδυνές ώρες όταν ξυπνάει. Από τότε το πίνει ήρεμος από το μπουκάλι, απλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι σωστή η τακτική που ακολουθώ.

Ευχαριστώ πολύ!!!
Γεωργία Μ., Πετράλωνα
06/06/2012

Αγαπητή Γεωργία
χρειάζεται να δεις από κοντά ένα IBCLC διότι χρειάζεται να πάρει ένα πλήρες ιστορικό.

Χρειάζονται και άλλα στοιχεία για να διευκρινιστεί, τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορώ να σού απαντήσω με αυτά πού μου δίνεις. Κατά την γνώμη μου στην περίπτωση σου χρειάζεται η επιβεβαίωση τού ειδικού για να αποκλειστούν άλλες περιπτώσεις.

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP