"Πέταξαν" τρίχρονο έξω από το αεροπλάνο γιατί έκανε φασαρία!

Απίστευτο! Mέλη του πληρώματος της αεροπορικής εταιρίας Alaska Airlines εξοργήστηκαν από ένα ανήσυχο τρίχρονο αγόρι που δεν ήθελε να μείνει δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας και το "πέταξαν" έξω από το αεροπλάνο!


Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε μια πτήση από το Σιάτλ στο Μαϊάμι -το πρώτο σκέλος ενός μεγάλου ταξιδιού που ξεκίνησε μια οικογένεια προς τις Παρθένους Νήσους-.

Στο αεροσκάφος επιβιβάστηκαν ο Mark, πωλητής υπολογιστών από το Everett, η σύζυγός του Σβετλάνα, η πεθερά του και τα δύο μικρά παιδιά τους.

Το αεροσκάφος μπήκε στο διάδρομο για να ξεκινήσει η διαδικασία της απογείωσης ενώ ο μικρός Ντάνιελ αρνιόταν να καθίσει στη θέση του δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας καθώς ήθελε να πάει στον μπαμπά του, ο οποίος βρισκόταν στο ακριβώς διπλανό κάθισμα.

Η μητέρα, ο ενός έτους αδερφός του Ντένις και η γιαγιά του, κάθονταν πιο μπροστά. Από τις αεροσυνοδούς έγιναν οι σχετικές υποδείξεις και ζητήθηκε από τους γονείς να ηρεμήσουν το παιδί. Μάλιστα μετέφεραν στα πίσω καθίσματα τη μητέρα, μήπως έτσι καθόταν φρόνιμος ο μικρός...

«Ήταν νυσταγμένος. Άρχισε να φρικάρει και να κλαίει», είπε ο πατέρας του. Ενώ η μητέρα είπε: «Όταν πήγα, κάθονταν με τη ζώνη του δεμένη και μετά από 2-3 λεπτά κατάφερα να τον ηρεμήσω!».

Το αεροσκάφος ξεκίνησε, αλλά ξαφνικά σταμάτησε και ο πιλότος ανακοίνωσε ότι γυρνούσαν πίσω στην πύλη. Κι όταν έφτασαν εκεί, είπε στον Μαρκ Γιαντσουκ και τον 3χρονο Ντάνιελ να κατέβουν από το αεροπλάνο!

Τελικά, αποβιβάστηκε όλη η οικογένεια η οποία αρνήθηκε να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για τις Παρθένες Νήσους, όπου πήγαιναν διακοπές. 

Η εταιρία υποστήριξε ότι τα μέλη του πληρώματος μίλησαν τουλάχιστον 4 φορές με τους γονείς και ότι είδαν τον Ντάνιελ να προσπαθεί να περάσει το σώμα του κάτω από τη ζώνη ασφαλείας.

Η εταιρία θα τους δώσει πίσω τα χρήματα για τα εισιτήρια, το θέμα είναι όμως αν αυτή είναι ενδεδειγμένη συμπεριφορά πληρώματος, κατ' επέκταση πολιτική εταιρείας...

Πηγή: overheadbin

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP