Λήψη ορμονών κατά τη διαρκεία του θηλασμού

Απαντά η Ειρήνη Παφίτη-Δημητρίου Παιδίατρος MB ChB MRCPCH Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
Καλησπέρα σας
θηλάζω αποκλειστικά την πέντε μηνών κόρη μου, αλλά σε ένα μήνα θα πρέπει να ξεκινήσω να παίρνω τα cyclacur, είναι ένα σχήμα με 21 χάπια,εκ των οποίων 11 τεμάχια είναι οιστρογόνα και 10 προγεστερόνη.

Το ερώτημα μου είναι εάν θα μπορέσω να συνεχίσω να τη θηλάζω και ταυτόχρονα να παίρνω το συγκεκριμένο σκεύασμα,μέχρις ότου απογαλακτιστεί μόνη της.αυτό μπορεί να σημαίνει και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ
Βάσω Γ., Λάρισα
26/06/2012

Αγαπητή Βάσω,
Πολύ πιθανόν αυτό το σχήμα να προκαλέσει μείωση της παραγωγής σου. Αν μπορείς να πάρεις μόνο προγεστερόνη θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει όμως κάποια αντένδειξη.
Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
Διαβάστε επίσης:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP