Εκδήλωση του συλλόγου "Οι Φίλοι του Μητρικού Θηλασμού" στη Θεσσαλονίκη (22-23/6/2012)

Ο MKO Σύλλογος "Οι Φίλοι του Μητρικού Θηλασμού" στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών-πολιτιστικών συναντήσεων για το Μητρικό Θηλασμό, πραγματοποιεί τη 2η Συνάντηση με τίτλο "Γέφυρες", αφιερωμένη στη μνήμη της Θέμιδος Ζάχου.


Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασ.Γεωργίου Α΄1) στις 22 & 23 Ιουνίου 2012.

Φίλες και φίλοι Θεσσαλονικείς, νέοι και μέλλοντες γονείς που έχετε ενδιαφέρον για τον μητρικό θηλασμό, μη χάσετε την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη σας! Στις ομιλίες του Σαββάτου συμμετέχουν επιστημονικοί μας συνεργάτες και άλλοι εξαίρετοι ειδικοί!

Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το καλλιτεχνικό πλάισιο και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης (κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση). 

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP