ΕΛΕΠΑΠ: Street event στο Golden Hall

Η ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της καλωσορίζουν την άνοιξη και στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, διοργανώνοντας την ετήσια φιλανθρωπική της εκδήλωση που φέτος θα είναι μια μοναδική γιορτή!


Το Σάββατο 12 Μαΐου 2012, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, η ΕΛΕΠΑΠ σας προσκαλεί σε μία ολοήμερη εμπειρία απόλυτης διασκέδασης καθώς μία σειρά από δραστηριότητες θα προκαλέσουν τη δημιουργικότητα, τις αντοχές αλλά και τη φαντασία σας.

Μία πίστα skateboard και ένας τοίχος αναρρίχησης θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στο κόκκινο, ενώ οι πιο τολμηροί καλούνται να συμμετέχουν στις ειδικές Parkour διαδρομές.

Χορέψτε στους ρυθμούς της ZUMBA και του Hip Hop και εκφραστείτε με το δικό σας μοναδικό τρόπο στο μεγάλο graffiti wall και στα εργαστήρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων.

Οι πιο μικροί μας φίλοι θα έχουν μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στο ειδικά διαμορφωμένο mini πάρκο δραστηριοτήτων, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουν με μοναδικά shows και να απολαύσουν μία όμορφη μέρα στον προαύλιο χώρο του Golden Hall με φίλους.

Προσκαλέστε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας και περάστε μία άκρως δημιουργική ημέρα, συμβάλλοντας με τη συμμετοχή σας αυτή στο σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Γνωρίστε από κοντά αγαπημένες προσωπικότητες και ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων μας αλλά και μεγάλων εταιρειών που στηρίζουν τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ και πρόκειται να μετατρέψουν την ημέρα αυτή σε ένα μεγάλο πάρτι!

Για το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 επιλέξτε το Golden Hall και προσφέρετε με 10 ευρώ μόνο (τιμή εισιτηρίου) «Βήματα Ζωής» στα Παιδιά με Αναπηρία, στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Πώληση εισιτηρίων:
  • Είσοδος Golden Hall
  • ΕΛΕΠΑΠ, τηλ.: 210 7254726
www.elepap.gr

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP