Στα μισά του γεύματος κλαίει

Απαντά η Ειρήνη Παφίτη-Δημητρίου Παιδίατρος MB ChB MRCPCH Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Το μωρό μου είναι 3 μηνών. Δεν θηλάζει και πίνει γάλα σκόνη. Κατά τη διάρκεια του φαγητού ενώ ξεκινάμε μια χαρά τρώει με όρεξη γύρω στα μισά αρχίζει και κλαίει τινάζει τα πόδια της κουνάει τα χέρια νευρικά θέλει να φάει γιατί τραβάει το μπιμπερό αλλά μόλις καταπίνει αρχίζει και κλαίει πάλι.

Αυτό συμβαίνει στα μισά γεύματα που τρώει και όχι σε όλα με αποτέλεσμα να μην τρώει αρκετά όταν κλαίει. Τί μπορεί να συμβαίνει;  Έχω αλλάξει γάλα μήπως δεν της αρέσει αλλά και με το άλλο τα ιδία κάνει. Θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Ευχαριστώ πολύ!
Τάνια Π., Αθήνα
04/05/2012

Αγαπητή Τάνια,
Αν το μωρό βάζει ικανοποιητικά βάρος τότε δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το πόσο τρώει.

Τα μωρά όπως και οι μεγάλοι δεν πεινάνε σε όλα τα γεύματα το ίδιο και δεν πρέπει να την πίεζεις. Από την άλλη ίσως το κάνει αυτό γιατί θέλει να ρευτεί ενώ καλό είναι να διερευνήσεις την πιθανότητα παλινδρόμησης.

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP