Ημερίδα "Μητρικός θηλασμός: σύγχρονη υποστήριξη από επαγγελματίες υγείας"

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Μη χάσετε την 5η ετήσια Ημερίδα των Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας του Συλλόγου "Γαλαξίας" για τον μητρικό θηλασμό!


Την Κυριακή 27 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "Αττικόν", στο Χαϊδάρι, με κεντρικό θέμα: "Μητρικός θηλασμός: σύγχρονη υποστήριξη από επαγγελματίες υγείας" και με εισηγητές έγκριτους επιστήμονες και Πιστοποιημένους Συμβούλους Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα σύμφωνα με την τελευταία επιστημονική γνώση!

Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο στους επαγγελματίες υγείας όσο και στους γονείς (μέλλοντες ή νυν) και όσους υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό. Μικροί και μεγάλοι... να είστε όλοι εκεί!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ

Χορηγός Επικοινωνίας: mitrikosthilasmos.com

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP