Εγκεφαλικά νεκρή γυναίκα έφερε στον κόσμο δίδυμα

O Αλεξάντερ και ο Νίκολας γεννήθηκαν πρόωρα στις 25 εβδομάδες

Μόλις στις 25 εβδομάδες της κύησης ο Νίκολας και ο Αλεξάντερ αντίκρισαν τον κόσμο ενώ η μητέρα τους ήταν εγκεφαλικά νεκρή.


Η άτυχη Christine Bolden από το Μίσιγκαν στις ΗΠΑ ένιωσε έναν έντονο πόνο στο κεφάλι ενώ περπατούσε με τον σύντροφό της και τον τρίχρονο γιο της. Η 26χρονη κατέρρευσε και όπως διαπιστώθηκε είχε δύο ανευρύσματα στον εγκέφαλο.

Η οδύνη που προκάλεσε στην οικογένειά της ο εγκεφαλικός θάνατος της Christine συνοδεύτηκε και από ελπίδα για τις δύο ζωές που μεγάλωναν μέσα της.

Τελικά ο Αλεξάντερ και ο Νίκολας γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική στις 25 εβδομάδες. Το βάρος τους ήταν μικρότερο από 900 γραμμάρια και έχουν ύψος περίπου 15 εκατοστά.

«Ήταν ένα επώδυνο συναίσθημα να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και αν τη βλέπουμε να κείτεται εκεί», δήλωσε η θεία της Danielle. «Χαϊδεύαμε την κοιλιά της και μιλούσαμε στα μωρά», πρόσθεσε.

Κάποια στιγμή η πίεση της Christine ανέβηκε πολύ κι έτσι οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν τα μωρά από τη μήτρα της.

«Ανυπομονώ να τα αγγίξω, να τα πάρω αγκαλιά, να τους πω την ιστορία της μαμάς τους και να τους δώσω τόση αγάπη», δήλωσε ο αδελφός της Christine, Vance.

Δείτε το βίντεο με την τραγική ιστορία της 26χρονης
Πηγή: newsbeast


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP