ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σε μέλλουσες μητέρες

«Γιορτή της Μητέρας … Γιορτή Ζωής»

Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια Παγκόσμια γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες και  γιορτάζεται από όλους τους λαούς σε διάφορες μορφές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.


Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και με κεντρικό μήνυμα  «Γιορτή της Μητέρας … Γιορτή Ζωής», προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε μέλλουσες μητέρες,  εξετάσεις που αφορούν προληπτικό προγεννητικό έλεγχο ή εξετάσεις πρώτου τριμήνου κύησης  σε όσες επισκεφθούν το Διαγνωστικό Τμήμα (Βασ. Σοφίας 127), την Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Μαΐου 2012 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, οι κυρίες που θα επισκεφθούν το Διαγνωστικό Τμήμα θα ελεγχθούν δωρεάν μετά από ραντεβού σε μια από τις παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις:
  • έλεγχο αντισωμάτων έναντι Τοξοπλάσματος IgG και IgM
                                           ή
  • έλεγχο αντισωμάτων έναντι Κυτταρομεγαλοϊού IgG και IgM.
Επιπλέον παρέχεται ετήσια έκπτωση σε όλες τις εξετάσεις που διενεργούνται στο Διαγνωστικό Τμήμα του Ελληνικό Ινστιτούτου Παστέρ.

Τα ραντεβού για τον δωρεάν έλεγχο θα υλοποιηθούν μέχρι 31 Μαΐου 2012.


Image: babyandmom

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP