Φτιάξτε Πρωτομαγιάτικο στεφάνι μαζί με τα παιδιά!

Όπου κι αν έχετε επιλέξει να περάσετε την Πρωτομαγιά (στην πόλη, στο χωρίο, στην εξοχή...), πάντα υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε ένα Πρωτομαγιάτικο στεφάνι -ως είθισται για αυτή τη μέρα- μαζί με τα παιδιά σας!
Το στεφάνι δεν είναι απαραίτητο να είναι είναι φτιαγμένο από αγριολούλουδα -αν δεν καταφέρατε να εξορμήσετε στη φύση-, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη ή ακόμη καλύτερα να "εκμεταλλευτείτε" τη φαντασία των παιδιών και απλά να απολαύσετε μαζί τη χαρά της δημιουργίας! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Για να φτιάξουμε ένα στεφάνι, η διαδικασία είναι λίγο-πολύ γνωστή. Αρχικά πρέπει να ετοιμάσουμε τη βάση του στεφανιού μας. Χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση, κλαδιά (πχ από πεύκο, έλατο κλπ) ή σκληρά χόρτα και στερεώνουμε σε συρμάτινο κύκλο ή δένουμε με σπάγκο. 

Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε κάποια βάση που έχουμε από πριν προμηθευτεί (πχ από φελιζόλ, λυγαριές, πεπιεσμένο χαρτόνι κλπ) και στη συνέχεια στερεώνουμε ή κρεμάμε επάνω του -και πάλι κατά περίπτωση- λουλούδια ή διάφορα άλλα υλικά που έχουμε διαθέσιμα (πχ κορδέλες, χάρτινες πεταλούδες, ψεύτικα λουλούδια κλπ).

Ιδέες υπάρχουν άπειρες! 
Δείτε μερικές παρακάτω, εμπνευστείτε και... δημιουργήστε! 

adesignstory
babycenter
southern-charmz
shelterness
mytwobutterflies
Όπου κι αν πάτε, ότι και να κάνετε, καλά να περάσετε! 
Καλό μήνα σε όλους!

Μαρία Παπαποστόλου
Δημοσίευση: 01/02/2012

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP