Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρα Medela

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για την ανάδειξη των 3 τυχερών νικητριών του μεγάλου διαγωνισμού μας με δώρα 3 θήλαστρα Swing της Medela, συνολικής αξίας 540 ευρώ!

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 1570 συμμετεχόντων, όμως μόνο οι 1442 από εσάς κατάφεραν -με έγκυρη συμμετοχή- να διεκδικήσουν τα δώρα!

Οι κληρώσεις έγιναν με την βοήθεια του Random.org που επέλεξε για εμάς έναν τυχαίο αριθμό κάθε φορά, που αντιστοιχούσε σε κάποια συμμετοχή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video με τις κληρώσεις:Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 155, 329 και 1013 που ανήκουν αντίστοιχα στις κυρίες:
  1. Σοφία Φερλαχίδου από τη Νάουσα
  2. Άντα Παπαρίζου από τη Λήμνο και
  3. Ιωάννα Τάτσιου από το Κιλκίς
Συγχαρητήρια και στις 3 τυχερές νικήτριες!

Ευχαριστούμε την εταιρεία Klinikum - Π. Καϊκονίδης ΕΠΕ
για τα δώρα που προσέφερε.
___________________________________________________________

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  Λόγω αδυναμίας παράδοσης του δώρου σε μια εκ των τριών νικητριών, πραγματοποιήθηκε -σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού- επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη της 1ης επιλαχούσας. Η κλήρωση έγινε και πάλι με την βοήθεια του Random.org που επέλεξε για εμάς έναν τυχαίο αριθμό που αντιστοιχούσε σε κάποια συμμετοχή. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video που ακολουθεί, επιλαχούσα είναι η Κωνσταντίνα Λάμπρου από την Αθήνα με τυχερό αριθμό το Νο 900! Συγχαρητήρια!

Μείνετε σε επαφή!
Έρχεται νέος σούπερ διαγωνισμός!!
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"
___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP