Μετά την κηδεία του συντρόφου της... γέννησε

Η Άβα είναι το δώρο της ζωής του Ρίκυ
σε μένα και έτσι θα την σκέφτομαι πάντα
Λίγη ώρα αφού είπε το "τελευταίο αντίο" στον αγαπημένο της, που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μία 26χρονη από τη Βρετανία έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Η Κέλι Τζόουνς είχε μία ευτυχισμένη ζωή με τον παιδικό της έρωτα και κυοφορούσε το παιδί του, όταν πληροφορήθηκε πως ο 27χρονος σύντροφός της, έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Παρότι βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε πείσμα των κοντινών της προσώπων, η Κέλι ήταν αποφασισμένη να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της.

Πράγματι, κατόρθωσε να βιώσει την νεκρώσιμο ακολουθία, ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε, αφού μόλις έσκυψε να τοποθετήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του 27χρονου, την έπιασαν οι πόνοι, μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο, όπου και γέννησε την κόρη τους Άβα, πέντε ώρες αργότερα.

"Ήταν μία τραγική ημέρα. Αποχαιρετίσαμε τον Ρίκυ, την ίδια ημέρα που η Άβα χαιρέτισε για πρώτη φορά τον κόσμο. Η γέννηση του παιδιού μας, θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας και ο Ρίκυ να είναι στο πλευρό μου".

"Το μόνο που ήθελα όταν άκουσα τα νέα, ήταν να ξυπνήσω από το τραγικό όνειρο, που πίστευα ότι βλέπω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Όμως όπως λέει η οικογένειά μου, η Άβα είναι το δώρο της ζωής του Ρίκυ σε μένα και έτσι θα την σκέφτομαι πάντα", είπε η 26χρονη.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει η ψυχολογία της εγκύου τον τοκετό... Παρ' όλα αυτά, όσο τραγική και να είναι η είδηση, η ζωή συνεχίζεται, όπως πηγάζει και από τα λόγια της νεαρής μητέρας. Να έχει δύναμη, να αναθρέψει το κοριτσάκι της!
Συντακτική ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:
Πηγή: enimerwsi

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP