Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (WBW) 2012

Η WABA* (World Alliance for Breastfeeding Action), η Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση Υπέρ του Θηλασμού, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ατόμων και οργανώσεων που ασχολούνται με την προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του θηλασμού σε όλο τον κόσμο, και διοργανώνει έναν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (WBW) 2012!

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (WBW) έχει εγκριθεί και υποστηρίζεται από τη UNICEF, WHO, FAO και των υπουργείων υγείας σε πολλές χώρες. Γιορτάζεται κάθε χρόνο 1 με 7 Αυγούστου -από το 1992- σε πάνω από 170 χώρες, από φίλους και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού (στην Ελλάδα γιορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου).

Φέτος εκτός από την 20η επέτειο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, συμπληρώνονται και 10 χρόνια παγκόσμιας στρατηγικής για τα βρέφη και τα Μικρά Παιδιά των ΠΟΥ / UNICEF.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της WABA!! 
Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού είναι: "Η κατανόηση του παρελθόντος μας βοηθά να σχεδιάσουμε το μέλλον!" Η κατανόησή του, θα σας βοηθήσει να στείλετε μια τέλεια φωτογραφία!

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση στο ημερολόγιο της WBW 2012, www.worldbreastfeedingweek.org

Για κάθε μία από τις δέκα νικητήριες φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα απονεμηθούν 100$ ΗΠΑ και οι συντελεστές των φωτογραφιών θα τις δουν δημοσιευμένες στον φάκελο δράσης της Παγκόσμιας Εβδομάδας  Μητρικού Θηλασμού, σε αφίσες και banners που θα διανεμηθούν σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο!!

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012. Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Μπορείτε να υποβάλετε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών τόσο σε αναλογική (εκτυπωμένο αρχείο) όσο και σε ψηφιακή μορφή ή και τα δύο. Εκτός από τα στοιχεία σας το αρχείο θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν τίτλο και μια λεζάντα!

Ο φάκελος δράσης της Παγκόσμιας Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (WBW) είναι ένα παγκόσμιο εργαλείο υποστήριξης για το θηλασμό όπου υποστηρικτές του αναδεικνύουν σημαντικά ζητήματά του. Είναι ένα 6σέλιδο δελτίο πληροφοριών που παρέχει την εισαγωγή και συζήτηση του θέματος που έχει επιλεγεί, με παραδείγματα και στοιχεία, κατά περίπτωση, ιδέες για δράση, πόρους και περιφερειακές επαφές της Παγκόσμιας Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.
Αυτό το κοινωνικό εργαλείο κινητοποίησης περιλαμβάνει έγχρωμες εικόνες και φωτογραφίες για να είναι πιο ενδιαφέρον και ευανάγνωστο. Στη διεύθυνση www.worldbreastfeedingweek.net μπορείτε να δείτε δείγματα προηγούμενων φακέλων δράσης.

Είναι ώρα να δράσουμε!
20 χρόνια πριν, η WABA ξεκίνησε την 1η εκστρατεία Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού με θέμα: «Πρωτοβουλία για Φιλικά προς τα Βρέφη Νοσοκομεία".

Έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια... είναι καιρός να γιορτάσουμε, αλλά και να κοιτάξουμε πίσω, να καταλάβουμε τί συνέβη και γιατί, έτσι θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε τι άλλο μπορεί να γίνει για να υποστηριχθούν όλες οι γυναίκες ώστε να είναι σε θέση να να παρέχουν τη βέλτιστη φροντίδα στα βρέφη και τα μικρά παιδιά τους.

Ένα Google Doodle για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού
Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για την διαδικτυακή, παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για να τιμηθεί η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού μέσω της google, αλλά και για τον σχετικό συμβολικό διαγωνισμό που διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com! Αναλυτικά διαβάστε εδώ: Ας γιορτάσουμε τον θηλασμό με ένα Google Doodle!


2 σχόλια :

Ανώνυμος ,  15/2/12 23:31  

Δεν έχω καταλάβει πού το στέλνω!!! Η φόρμα δε στέλνεται!! ????
Mαρία

Μητρικός θηλασμός 16/2/12 00:16  

Τί εννοείται; Την έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό σας δίσκο και δεν μπορείτε να την επισυνάψετε στο email;

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP