Αποτελέσματα διαγωνισμού με δώρα Lansinoh

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για την ανάδειξη των 3 τυχερών νικητριών του μεγάλου διαγωνισμού μας με δώρα 3 διπλά ηλεκτρικά θήλαστρα Lansinoh Affinity™ δύο φάσεων, συνολικής αξίας 540 ευρώ!

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 1208 συμμετεχόντων, όμως μόνο οι 1113 από εσάς κατάφεραν -με έγκυρη συμμετοχή- να διεκδικήσουν τα δώρα!

Οι κληρώσεις έγιναν με την βοήθεια του Random.org που επέλεξε για εμάς έναν τυχαίο αριθμό κάθε φορά, που αντιστοιχούσε σε κάποια συμμετοχή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video με τις κληρώσεις:Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 520, 29 και 612 που ανήκουν αντίστοιχα στις κυρίες:
  1. Άννα Λιανουδάκη από την Αθήνα
  2. Αναστασία Μητροσίλη από την Θεσσαλονίκη
  3. Χριστίνα Καλογιάννη από την Αξιούπολη - Κιλκίς
Συγχαρητήρια και στις 3 τυχερές νικήτριες!

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ για τα δώρα που προσέφερε.

Μείνετε σε επαφή!
Έρχεται νέος μεγάλος διαγωνισμός!!
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
"Απανταχού θηλάζουσες"
___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP