Ο ήλιος ασπίδα για το έκζεμα και τις τροφικές αλλεργίες

Ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου
Ασπίδα κατά του εκζέματος, αλλά και των τροφικών αλλεργιών αποδεικνύεται ο ήλιος. Μάλιστα, τα παιδιά που παίζουν στον ήλιο ή ζουν σε περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια προστατεύονται ακόμα περισσότερο.

Αυστραλοί ερευνητές μελέτησαν τις περιπτώσεις χιλιάδων παιδιών και διαπίστωσαν πως εκείνα που «ρουφούσαν» ήλιο στην καθημερινότητά τους είχαν πολύ μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν έκζεμα ή να πάθουν τροφική αλλεργία, ενώ ευεργετικός αποδείχτηκε ο ήλιος και στην αντιμετώπιση του άσθματος.

Ειδικότερα για τις αλλεργίες σε αβγό και φιστίκια, που είναι από τις πλέον συχνές στα παιδιά, ρόλο έπαιξε και το υψόμετρο στο οποίο ζούσαν.

Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά, λένε οι ερευνητές, που ξεκαθαρίζουν ότι ο ήλιος δεν έχει μόνο αρνητικές συνέπειες, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύει ο κόσμος. Φυσικά, προϋπόθεση για να μη βλάπτει κανείς τον οργανισμό του είναι να λαμβάνει μέτρα προστασίας.

Πηγή: zougla

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP