Καλώς ήρθες 2012! Καλή χρονιά σε όλους!

"Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά
και του χωρισμού ο πόνος, ας κοιμάται στη καρδιά... λαλαλα...
Μα κι αν φεύγεις μακριά μας, στην καρδιά μας πάντα ζει
κάθε λύπη και χαρά μας, που περάσαμε μαζί!"

Το 2011 "έφυγε" πια και για το 2012 που μόλις μας ήρθε, ευχόμαστε να μας χαρίσει το ίδιο και ακόμη περισσότερες έντονες, ξεχωριστές στιγμές όπως αυτές που περάσαμε μαζί με όλους εσάς, μέσα από την επικοινωνία που είχαμε τόσο διαδικτυακά όσο και από κοντά στις δράσεις που διοργανώσαμε!

Κοιτάμε πίσω, κάνουμε τον απολογισμό του 2011 και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!
Υποσχόμαστε πως και τούτη, τη νέα χρονιά, θα συνεχίσουμε με συντροφιά τη δική σας παρέα και υποστήριξη, να υπερασπιζόμαστε με κάθε μέσο το δικαίωμα στο θηλασμό, να προσφέρουμε γνώση, ενημέρωση, υποστήριξη αλλά... και πολλές, πολλές εκπλήξεις, γιατί όπως συνηθίζουμε να λέμε... είμαστε πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

Καλή χρονιά σε όλους, με υγειά, ευημερία, αγάπη και πολλά, ζεστά, παιδικά χαμόγελα!

Και μη ξεχνάτε το ημερολογίου θηλασμού για το 2012 που ετοιμάσαμε για όλους εσάς και μπορείτε (δωρεάν) να το εκτυπώσετε, να το χαρίσετε ή και να το ξεφυλλίσετε online!
Το ημερολόγιο θα το βρείτε ΕΔΩ

 


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP