Ο Άγγελος της Victoria Secret, Miranda Kerr, θηλάζει και το απολαμβάνει!

Ο Άγγελος της Victoria Secret, Miranda Kerr
καυχιέται ότι έχει μεγαλύτερο στήθος λόγω του θηλασμού!


Χάρη σε φωτογραφίες που ελήφθησαν από τη New York Post στις πρόβες του σόου της Victoria Secret, τώρα ξέρουμε πώς μοιάζει η Miranda Kerr φορώντας ένα σουτιέν με φούντα επιστρωμένο με διαμάντια αξίας 2.500.000 δολαρίων.

Οι καμπυλωτές γραμμές στο σουτιέν που αποκάλυψε ένα μοντέλο τον περασμένο μήνα, προανήγγειλαν το θέμα της Αναδυόμενης Αφροδίτης.
Η Kerr δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα φορώντας φτερά, αλλά ένα μεγάλο οστρακοειδές αξεσουάρ από ασημί γάζα.

Το supermodel, λέει ότι αν το στήθος της είναι καλύτερο από ποτέ, αυτό είναι χάρη στο μητρικό γάλα! «Είναι ώρα για άρμεγμα," αστειεύτηκε. "Θηλάζω ακόμα, αντλώ γάλα και πάει πολύ καλά."

Για σκεφτείτε! Το σόου της Victoria Secret, αυτή η επίδειξη συνθετικού που εξυμνεί το μαύρισμα με ψεκασμό καθώς και τα φτερά και τα στήθη πολυστυρενίου έχει ως κεντρική εικόνα μια γυναίκα που θηλάζει!

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για όλες τις θηλάζουσες μητέρες να ακούν από τα χείλη ενός 28χρονου supermodel πως παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δουλειάς της, τις πολλές ώρες απουσίας της, συνεχίζει να θηλάζει το 10 μηνών μωρό της και να το απολαμβάνει!!

 

Μετάφραση/Σχολιασμός:
Συντακτική ομάδα mitrikosthilasmos.com
Πηγή: jezebelImages: nypost


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP