Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού από την Υποστηρικτική Ομάδα Θηλασμού Καβάλας | Χορηγός Επικοινωνίας: mitrikosthilasmos.com


Η Υποστηρικτική Ομάδα Θηλασμού Καβάλας διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με δύο παράλληλες εκδηλώσεις με θέμα: "Προστασία, Προώθηση & Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού".

Η πρώτη εκδήλωση περιλαμβάνει Ομιλία στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στις 12:00 με ομιλητές τον κο Ευάγγελο Αργυρίου, Παιδίατρο & Πιστοποιημένο Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, την κα Μαριάννα Παπανικολάου, Μαία Μsc και την κα Χάιδω Παπαδοπούλου, Μαία.

Η δεύτερη εκδήλωση περιλαμβάνει Ομιλία στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας στις 19:00 με κεντρικό ομιλητή τον κο Στέλιο Παπαβέντση, Παιδίατρο, Πιστοποιημένο Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC και συγγραφέα. Επίσης θα μιλήσουν ο κος Ευάγγελος Αργυρίου, Παιδίατρος & Πιστοποιημένος Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, ο κος Παναγιώτης Σαμαράς, Ψυχολόγος και η κα Μαριάννα Παπανικολάου, Μαία Μsc.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

Χορηγός Επικοινωνίας: www.mitrikosthilasmos.com


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP