Θηλασμός με το μωρό στην εντατική

Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC
Είμαι 30 ετών, κάτοικος Θεσσαλονίκης και έγκυος στο 2 παιδάκι. Βρίσκομαι στην 32 εβδομάδα κύησης και το παιδάκι μου είναι αγοράκι 1.780 γρ.

Το πρώτο μου παιδάκι είναι και αυτό αγοράκι και γεννήθηκε στην αρχή της 37ης εβδομάδας 3.540kgr και 53 πόντους, το θήλασα αποκλειστικά από την αρχή μέχρι και 5 μηνών.

Το παιδάκι που θα γεννήσω έχει συγγενείς καρδιοπάθεια-στένωση πνευμονικής βαλβίδας- και για αυτό το λόγο θα γεννήσω στην Αθήνα για να μεταφερθεί το παιδάκι άμεσα στον ΩΚΚ για μπαλονάκι.

Θέλω να θηλάσω το παιδί μου και να του δώσω ότι μπορώ για να το βοηθήσω να είναι δυνατό, αλλά δεν ξέρω ούτε εάν υπάρχει τρόπος, ούτε πώς να κρατήσω τον γάλα μου σε περίπτωση που
δεν θα θηλάσω όσο βρίσκεται στην εντατική αλλά και πώς να το βάλω σε διαδικασία να πιάσει το στήθος μου αφού γίνει καλά και μετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βασιλική Γ., Θεσσαλονίκη
24/11/2011


Γεια σας,

στον σύνδεσμο: Έπαναγαλακτισμός και πρόκληση γαλουχίας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την έναρξη και διατήρηση της γαλουχίας χωρίς το μωρό.

Αν χρειαστείτε από κοντά υποστήριξη για τη συνεργασία με το μωρό, μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Καλή συνέχεια

Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP