Μαθήματα ανθρωπιάς

Ένωσαν τις δυνάμεις τους
για να σώσουν ένα αγοράκι 15 μηνών
Μαθήματα ανθρωπιάς προκειμένου να σώσουν ένα αγοράκι μόλις δεκαπέντε μηνών, που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, έδωσαν οι κάτοικοι της Ρόδου. 

Πριν από μερικές ημέρες το μωρό, ενώ έπαιζε στο πάτωμα του σπιτιού βρήκε και έβαλε στο στόμα του ένα μανταλάκι, το οποίο κατάπιε.

Όταν η μητέρα του κατάλαβε τι είχε γίνει, άρπαξε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσαν αρχικά ότι δεν συνέτρεχε άμεσος κίνδυνος. Το παιδί, όμως, συνέχιζε να μην είναι καλά και οι γονείς του το πήγαν ξανά στο νοσοκομείο. Τότε κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Παίδων προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για τους γονείς όμως η μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα ήταν αδύνατη καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα. Οι κάτοικοι του νησιού πήραν την πρωτοβουλία και ξεκίνησαν έρανο από πόρτα σε πόρτα.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και το αγοράκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση.

Πηγή & φωτό: newsbeast


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP