Μπιμπερό αποστειρώνονται με καρκινογόνο αέριο

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την έναρξη μιας έρευνας για τα μπιμπερό και τις πιπίλες που χρησιμοποιούνται σε μαιευτήρια και νοσοκομεία στη Γαλλία, τα οποία αποστειρώνονται με ένα καρκινογόνο αέριο, το οξείδιο του αιθυλενίου.

"Ο υπουργός Ξαβιέ Μπερτράν έδωσε εντολή για μια έρευνα (...) ώστε να κατανοήσουμε πώς μπόρεσε να υπάρξει μια τέτοια δυσλειτουργία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

"Αυτή η διαδικασία αποστείρωσης δεν επιτρέπεται για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με είδη διατροφής επειδή αυτό το προϊόν θεωρείται καρκινογόνο για τον άνθρωπο", διευκρινίζει το υπουργείο.

Η διεξαγωγή της έρευνας ακολουθεί τη δημοσίευση αυτήν την εβδομάδα έρευνας από το περιοδικό "Λε Νουβέλ Ομπσερβατέρ",
σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον δύο επιχειρήσεις που προμηθεύουν γαλλικά νοσοκομεία με μπιμπερό και πιπίλες μιας χρήσης χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική αποστείρωσης.

Πηγή: amna
Image: utilecopii


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP