Ξυπνάει συνέχεια!

Απαντά η συντακτική ομάδα του
mitrikosthilasmos.com
Γεια σας!
Έχω έναν μπέμπη τεσσεράμισι μηνών.

Θηλάζω. Το βράδυ μόνο, πριν τον βάλω για ύπνο, του δίνω τυποποιημένο γάλα. Ωστόσο, ξυπνάει κάθε τέταρτο ή μισάωρο ή κάθε τρία τέταρτα ή καμιά φορά και στο πεντάλεπτο. Τον βάζω στο στήθος και ξανακοιμάται και ούτω καθεξής.

Δεν ξέρω τι φταίει!
Φωτεινή Β., Βόλος
29/11/2011

Φίλη Φωτεινή,
να σου ζήσει ο μπέμπης σου!

Η περίπτωση του μικρούλη σου είναι ζωντανή απόδειξη πως τα μωράκια δεν ξυπνούν συχνά όταν θηλάζουν ούτε πως κοιμούνται συνεχόμενα όταν πίνουν ξένο γάλα!

Υπάρχουν χίλιες δυο αιτίες που κάνουν ένα μωράκι να ξυπνάει τακτικά και όπως φαίνεται το μωρό σου έχει την ανάγκη της επαφής μαζί σου για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί.

Έχοντας συνηθίσει από την κοιλιά ακόμη να λικνίζεται με τις κινήσεις σου, να ακούει την ανάσα σου, την καρδιά σου, δεν είναι παράξενο να τα αποζητά κάθε φορά που το αφήνεις στο στρωματάκι του!

Η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Συνέχισε να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες του!


Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP