Για βραδινό δεν θέλει γάλα αλλά... γιαούρτι!

Απαντά η συντακτική ομάδα του
mitrikosthilasmos.com
Καλησπέρα σας,
Έχω μία κόρη 11 μηνών. Θηλάζει αποκλειστικά. Τώρα μόνο πρωί, βράδυ και μερικές φορές το μεσημέρι για να κοιμηθεί.

Όταν σχολάω 11 και μισή το βράδυ (10 φορές το μήνα), η μητέρα μου που την κρατάει, έχει προσπαθήσει να της δώσει για βραδινό το γάλα μου με μπιμπερό, με ποτηράκι και με κουτάλι αλλά δεν το πίνει. Επίσης δοκίμασε να της δώσει και ξένο γάλα αλλά επίσης δε το πίνει. Τελικά της δίνει γιαούρτι αφού πεινάει και κοιμάται.

Όταν γυρίζω το βράδυ τη θηλάζω χωρίς να το ζητήσει η ίδια. Κατά τις 3 ή 4 θα ξυπνήσει και θα θηλάσει μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος.

Πειράζει που τρώει για βραδινό γιαούρτι; Κάνω κάτι λάθος; Τί μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ.
Βασιλική Π., Θεσσαλονίκη
24/11/2011

Φίλη Βασιλική,

είναι πολύ θετικό που θηλάζεις ακόμη το κοριτσάκι σου!

Δεν είναι πρόβλημα που τρώει γιαουρτάκι για βραδινό αφού δεν θέλει γάλα! Μάλιστα μπορείτε να κάνετε και εναλλαγές για να μην είναι μονότονο πχ να της δίνετε και πάλι το μεσημεριανό της φαγάκι χωρίς κρέας ή διάφορα άλλα εναλλακτικά γεύματα που πιθανόν της αρέσουν!

Δεν υπάρχει λόγος όταν επιστρέφεις να τη θηλάζεις κοιμισμένη, αρκεί να ανταποκρίνεσαι όποτε θα το ζητήσει από μόνη της! Αν το κάνεις για σένα, για να ξελαφρώσεις λίγο το στήθος σου, μπορείς απλά να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι.

Καλή συνέχεια

Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP