"Ο μητρικός θηλασμός είναι..." (βίντεο)

Ήταν ένα ηλιόλουστο Σάββατο στις 6 Νοεμβρίου του 2010... όταν δεκάδες μαμάδες είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την υποστήριξη και προώθηση του μητρικού θηλασμού και μαζί με τα μωρά τους έλαβαν μέρος στον 1ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό -μια ιδιωτική πρωτοβουλία διαδικτυακής συνεννόησης μελών του φόρουμ parents.org.gr!

Το mitrikosthilasmos.com -υποστηρικτής αυτής της δράσης τότε-, βρέθηκε στη συνάντηση της Αθήνας και κατέγραψε, σκέψεις, συναισθήματα και απόψεις των συγκεντρωμένων θηλαζουσών μαμάδων, που αποτυπώθηκαν σε ένα αναμνηστικό βίντεο με θέμα "Ο μητρικός θηλασμός είναι..."

Απολαύστε το!Και θυμηθείτε! Ο 2ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός -υπό τη διοργάνωση φέτος του mitrikosthilasmos.com- πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στις 12:00 σε 20 πόλεις της χώρας!

Να δώσετε δυναμικό παρόν και... το πιο ζεστό σας χαμόγελο στο νέο αναμνηστικό μας  βίντεο!!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP