Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός! Αυτό ήταν το μήνυμα του 2ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου ΘηλασμούΟ θηλασμός είναι μεταδοτικός! Και αυτό απέδειξαν όλες οι πόλεις που πήραν μέρος στον 2ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, τη μεγάλη γιορτή για την υποστήριξη και προώθηση του μητρικού θηλασμού που διοργάνωσε το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού!

Στόχος δεν ήταν ο "δημόσιος θηλασμός" αλλά ο "μητρικός θηλασμός" και το υποστήριξαν με αγάπη και χαμόγελα 100δες μητέρες σε όλη τη χώρα μαζί με τα μωρά ή τα μεγαλύτερα παιδιά τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος στη δράση απ΄άκρη σ' άκρη της χώρας!!

Ο καιρός ήταν καλός σε όλες τις πόλεις και η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα είχε τελικά αποτέλεσμα, αφού σε κάθε πόλη, οι συγκεντρωμένες θηλάζουσες κέρδισαν το ενδιαφέρον του κόσμου που τις θαύμασε, τις καμάρωσε και γιόρτασε μαζί τους! Μεγάλη ήταν και η ανάγκη για ενημέρωση, πληροφόρηση και υποστήριξη όπως φάνηκε μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του θηλασμού, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έδωσαν δυναμικό παρόν και χειροκρότησαν το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας και της εθελοντικής συμμετοχής διαφόρων μητέρων που σε συνεργασία με την ομάδα του Μητρικού Θηλασμού κατάφεραν να δώσουν την ελπίδα πως είναι δυνατό μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάzουν τα παιδιά τους!!

Σύντομα θα ακολουθήσουν φωτογραφικά και βίντεο αφιερώματα αναλυτικά από όλες τις πόλεις και πολλές, πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες!!

Μείνετε σε επαφή!
Η γιορτή... συνεχίζεται :)


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP