Για μια... γέννα στις 11/11/11

Της…  Κορέας έγινε την Παρασκευή 11/11/2011, στα  μαιευτήρια της Αθήνας.  

Το παράδειγμα των χιλιάδων Κορεατισσών που έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού με τον μαιευτήρα τους  προκειμένου να γεννήσουν το παιδί τους την πιο τυχερή κατά τις παραδόσεις τους μέρα του έτους έσπευσαν να ακολουθήσουν και πολλές Ελληνίδες μέλλουσες μητέρες.

Αύξηση κατά τουλάχιστον 30% στους τοκετούς της Παρασκευής καταγράφηκε στα δύο μεγάλα μαιευτήρια της πρωτεύουσας. Σημειωτέον ότι Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι  δύο ημέρες που γεννιούνται το 51% των παιδιών στην Ελλάδα (έρευνα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Μάλιστα, επί ελληνικού εδάφους οι θεωρίες περί της γούρικης  χθεσινής ημέρας εμπλουτίστηκαν  και από εκείνες των αριθμολόγων που
δήλωναν  ότι την 11/11/2011 απελευθερώνεται μεγάλη ποσότητα θετικής ενέργειας στον πλανήτη, μεγαλύτερη από όση έχει εκλυθεί  τις  αντίστοιχες ημέρες των τελευταίων πέντε δεκαετιών.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί…  επίσπευση του τοκετού σε πολλές περιπτώσεις και στην Ελλάδα. Ενδεικτικό της αυξημένης κίνησης που υπήρχε στο ΙΑΣΩ και το ΜΗΤΕΡΑ είναι ότι το πρόγραμμα των χειρουργείων τους παρατάθηκε κατά έξι ώρες (αντί της ώρας 15.00 που κλείνει τυπικά το χειρουργείο, την Παρασκευή η λειτουργία τους έκλεισε ώρα 21.00).

Οι μαιευτήρες δεν προλάβαιναν να κάνουν εισαγωγές για τοκετούς με καισαρική τομή προκειμένου να ικανοποιήσουν τις εγκύους, που επέμεναν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους την πιο γούρικη μέρα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι μέλλουσες μαμάδες συνέδεσαν την ημέρα ακόμη και με τη «γέννηση» της νέας κυβέρνησης της  χώρας, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα γούρικο νέο ξεκίνημα.

Βέβαιον είναι πάντως ότι τυχεροί στάθηκαν κυρίως οι μαιευτήρες που συμπίεσαν πολλούς   τοκετούς σε μία μέρα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα…

Πηγή & φωτό: protothema


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP