Το mitrikosthilasmos.com στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Το mitrikosthilasmos.com που ασχολείται όχι μόνο με θέματα θηλασμού και γαλουχίας αλλά γενικότερα με θέματα παιδιού και οικογένειας δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά όλου του κόσμου τα παιδιά!

Κατά τη διάρκεια της 1ης Ημερίδας Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αττικόν με θέμα "Θηλασμός: Η ξεχασμένη μητρική τέχνη" θα φιλοξενήσει έναν Κουμπαρά Αγάπης για να ενισχύσει τον Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ώστε να συνεχίσει με τη δράση του να στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!

Σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη, καλούμε όλους τους συμμετέχοντες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ημερίδα, να στηρίξουν το "Χαμόγελο του Παιδιού" προσφέροντας το ευρώ που δεν τους περισσεύει!

"Το Χαμόγελο του Παιδιού", είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP