Ανάκληση παιδικής σκηνής BUSA από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους πελάτες που έχουν αγοράσει την παιδική σκηνή BUSA να απαγορεύσουν άμεσα τη χρήση της και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου και θα τους επιστραφούν τα χρήματα τους.

Ο μεταλλικός σκελετός της σκηνής μπορεί να σπάσει κατά τη χρήση. Είναι πιθανόν σ’ αυτή την περίπτωση κάποια αιχμηρά τμήματα του σκελετού να διαπεράσουν το ύφασμα της τέντας και να τραυματίσουν τα παιδιά την ώρα που παίζουν.

Η ΙΚΕΑ γνωρίζει τρία περιστατικά κατά τα οποία ο σκελετός έσπασε και τμήματά του διαπέρασαν το ύφασμα της σκηνής. Μία από τις περιπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Η σκηνή BUSA πωλείται σε όλα τα καταστήματα της ΙΚΕΑ από την 1η Αυγούστου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΙΚΕΑ από σταθερό τηλέφωνο στο 801 11 22 722 (ή από κινητό στο 210 3543403).

Η ΙΚΕΑ ζητεί συγγνώμη για την αναστάτωση.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP