Όλα μπορούμε να τα κάνουμε αρκεί να θέλουμε!


Ιστορία θηλασμού από την κ. Αντωνιάδου

Ονομάζομαι Αντωνιάδου!
Πριν 5 μήνες γέννησα ένα αγοράκι 2900 και το πήρα απ το μαιευτήριο 3050!! Το θήλαζα αποκλειστικά και τον πήρα πιο βαρύ! Είμαι κομμώτρια... επέστρεψα στη δουλειά μου στις 20 μέρες και ακόμα θηλάζω!
 


Με βοήθησε ο γιατρός μου και η μαία μου πάρα πολύ...!! Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και θήλασα το μωρό μου αμέσως μόλις γεννήθηκε!!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο απ το να με κοιτάει και να χαϊδεύει το στήθος μου... Δεν τα εγκατέλειψα ποτέ!! Πέτρωσε το στήθος... πονούσα... δούλευα πολύ... αλλά δεν τα παράτησα Π Ο Τ Ε!!!

Έχω πάντα μαζί μου το θήλαστρο και βγάζω γάλα!! Έχω πάει ταξείδι επαγγελματικό και του είχα αφήσει γάλα... πήγα σε γάμο στην επαρχεία και αποθήκευα το γάλα και του το έφερα πίσω!!!!

Όλα μπορούμε να τα κάνουμε αρκεί να θέλουμε!!!!! Προσπαθήστε!!! Όλες μπορούμε!!! Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα!!!!!!!Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες θηλασμού/αποθηλασμού
στο mitrikosthilasmos@gmail.com
 
Photo:  4photos
1 σχόλια :

Ifigeneia 2/10/11 10:12  

Έτσι είναι.. Όλα γίνονται, Όλα μπορούν να γίνουν και Ποτέ δεν είναι αργά..
Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το αγγελούδι σου. Αυτό που κάνεις είναι θαυμάσιο κ δυστυχώς σπάνιο στις μέρες μας..

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP