Αποτελέσματα διαγωνισμού Β' γενεθλίων του mitrikosthilasmos.com

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για την ανάδειξη των 2 τυχερών νικητών του μεγάλου διαγωνισμού για τα 2α γενέθλια του mitrikosthilasmos.com που κερδίζουν:

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 1136 συμμετεχόντων, όμως μόνο οι 1066 από εσάς κατάφεραν -με έγκυρη συμμετοχή- να διεκδικήσουν τα δώρα!

Οι κληρώσεις έγιναν με την βοήθεια του Random.org που επέλεξε για εμάς έναν τυχαίο αριθμό κάθε φορά, που αντιστοιχούσε σε κάποια συμμετοχή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video.

Οι Σέρρες λοιπόν είχαν την τιμητική τους, αφού εκεί βρίσκονται και οι 2 τυχερές μας φίλες που είναι οι:

Αντιγόνη Τσισμαλίδου (Σέρρες)
Με τυχερό αριθμό το Νο 893 που κερδίζει το πορτ-μπεμπέ Peg-Perego Navetta 0+ Fantasy Beige made in Italy με τη βάση Peg-Perego Bassinet Stand και την κάρτα εγγύησης και προνομίων Peramax

και η

Αργυρή Ζαφειράκη (Σέρρες)
Με τυχερό αριθμό το Νο 272 που  θα "ντύσει" με μέταλλο το πρώτο παπουτσάκι αγκαλιάς του μωρού της, κρατώντας την ανάμνηση αστραφτερή για πάντα!

Συγχαρητήρια και στις 2 τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού, οι οποίες θα ειδοποιηθούν άμεσα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραλάβουν τα δώρα τους!

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΠΕΡΑΜΑΞ  Α.Ε. & shine4ever.gr για τα δώρα που προσέφεραν!


Εσείς μείνετε σε επαφή!
Σύντομα έρχονται και νέοι διαγωνισμοί!

Καλό Φθινόπωρο σε όλους!


Δείτε το video με τις κληρώσεις:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP