Παίζουμε με LEGO Ninjago σβούρες και χτίζουμε έναν τεράστιο LEGO Ninja με χιλιάδες τουβλάκια LEGO®

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου ο μαγευτικός κόσμος των Νinja της LEGO ζωντανεύει στο Mediterranean Cosmos. 

Θέλετε να φτιάξετε τον Νinjago “Kai” με 50.000 τουβλάκια LEGO και να παίξετε με τις LEGO Νinjago σβούρες μαζί με τα παιδιά σας;

Μικροί και μεγάλοι για 2 ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LΕGO “Ninjago” στο Mediterranean Cosmos, ενώ τεχνικοί της LEGO θα βρίσκονται εκεί για να καθοδηγούν τα παιδιά να χτίσουν μια εντυπωσιακή κατασκευή του χαρακτήρα Ninjago “Kai” που ξεπερνά τα 2 μέτρα ύψος!

Ακόμη, οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι με τις Νinjago σβούρες και θα καταπλήξουν τους φίλους τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Θα μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν φανταστικά δώρα LEGO.


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP