Θηλασμός και επαγγελματικό ταξίδι

Απαντά η συντακτική ομάδα του mitrikosthilasmos.com
Αυτή τη στιγμή είμαι ανενεργή επαγγελματικά, μου έγινε όμως πρόταση να συμμετέχω σε ένα 3ήμερο συνέδριο που οργάνωσε ο προηγούμενος φορέας στον οποίο εργαζόμουν.

Δυσκολεύομαι στο να δεχτώ να συμμετέχω, καθώς θηλάζω ακόμα και δεν έχω αφήσει ποτέ τη μικρή βράδυ χωρίς να τη θηλάσω.

Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας, καθώς οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την πιθανή  αντίδραση της μικρής και τον χειρισμό της θα μου ήταν χρήσιμη.

Τέλος, αναρωτιέμαι  αν αξίζει να υποβάλω το παιδί σε αυτή την ψυχολογική διαδικασία (Ξαφνική απουσία μαμάς και θηλασμού)

Όσο πιο άμεσα μου απαντήσετε θα σας ήμουν ευγνωμονούσα
Άννα Π., Θεσσαλονίκη
09/09/2011

Φίλη Άννα,

το αν αξίζει να υποβάλεις το παιδί σε αυτή τη διαδικασία ενώ είσαι άνεργη και έχεις κάποια επαγγελματική πρόταση είναι ερώτημα που θα απαντήσεις εσύ, που μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα την κατάσταση!
Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως (και ειδικά στην ηλικία που είναι η κόρη σου) μικρότερη σημασία έχει η απουσία θηλασμού σε σχέση με την απουσία της ίδιας της μαμάς!

Διάβασε τα παρακάτω θέματα, πολύ πιθανόν να σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφασή σου.
Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP