Διακοπή θηλασμού μετά από 16 μήνες

Απαντά η συντακτική ομάδα του mitrikosthilasmos.com
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να σταματήσω να θηλάζω.

Το μωρό μου είναι 16 μηνών και είναι εθισμένο στο μαστό όπως λέει ο παιδίατρος μας

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ναταλία Σ., Αθήνα
06/09/2011

Φίλη Ναταλία ο παιδίατρός σου προφανώς δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός με τον θηλασμό όταν χαρακτηρίζει ένα παιδί "εθισμένο" με τον μαστό της μάνας του που του προσφέρει όχι μόνο θρέψη αλλά και συναισθηματική κάλυψη!

Το πότε θα αποθηλάσεις είναι ζήτημα που αφορά εσένα και το παιδί σου και δεν έχει να κάνει με τη γνώμη κανενός ειδικού ή μη! Ο τρόπος τώρα που θα επιλέξεις να αποθηλάσεις -μετά και από την επιλογή του μακροχρόνιου θηλασμού- θα πρέπει να είναι το δυνατόν φυσικός και αβίαστος με αγάπη, κατανόηση και υπομονή!
Ιδέες, λύσεις και προτάσεις για ομαλό αποθηλασμό μπορείς να βρεις παρακάτω:Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP