1-5 Οκτωβρίου 2011 Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης από την Εκστρατεία «Στόχου» στο Golden Hall


Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» θα υλοποιήσει το 17ο «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 3, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον πρώτο όροφο του Golden Hall, (Κηφισίας 37Α στο Μαρούσι) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν δωρεάν όσες γυναίκες προσέλθουν, και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους.

Επίσης, στα πλαίσια του μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους, το Golden Hall υποστηρίζει ενεργά το έργο της Εκστρατείας και προσφέρει τη δυνατότητα να βρίσκεται εκεί για όλο τον Οκτώβριο διαθέτοντάς της ειδικό χώρο για την πώληση των t-shirt και άλλων ειδών με σήμα τον «Στόχο».

Καλούμε όλες τις γυναίκες να επισκεφθούν το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» της Εκστρατείας «Στόχου» για να εξεταστούν. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά!

Ας είμαστε όλες εκεί!

Μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας τα προϊόντα με σήμα τον «Στόχο» βοηθάτε να συγκεντρωθούν έσοδα για δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP