Παιδιαδρομή 2011

Μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παιδιού σε ένα φεστιβάλ σταθμό!

Η έκθεση «ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ» απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό (γονείς – μαθητές) όσο και στους επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης. Σκοπός της «2ης Παιδιαδρομής» είναι η προώθηση των ενεργειών εκείνων που θα τα βοηθήσει να  αυτοπραγματωθούν και να ενταχθούν αρμονικά στο περιβάλλον που καλούνται να ζήσουν.

Το φεστιβάλ για το παιδί και την αγωγή του, απευθύνεται σε γονείς, μαθητές καθώς και σε όλους εκείνους που με τις ενέργειες τους αποσκοπούν στο να αναπτύξουν τη σωματική, πνευματική, κοινωνική, ηθική και αισθητική όψη της προσωπικότητας των παιδιών από τη νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία.

Η αγωγή των πιο ευαίσθητων ηλικιών, αυτών της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας μέσα από την ενημέρωση των «κοινωνικών ομάδων» που ασχολούνται με αυτή, είναι ο στόχος της «2ης Παιδιαδρομής».

Οι γονείς, οι μαθητές και οι υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να βρουν συγκεντρωμένους στον ίδιο χώρο όλους τους φορείς και τα μέσα που διατίθενται για την αγωγή (διάπλαση + εκπαίδευση) του παιδιού και του εφήβου και να συγκρίνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τιμές.

Από την άλλη πλευρά, οι εκπαιδευτικοί και οι επιχειρηματίες του χώρου της αγωγής του παιδιού (εκπαίδευση, ψυχαγωγία, αναψυχή) θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλο το εύρος των διοργανουμένων παιδαγωγικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων αλλά και για τις τελευταίες τεχνολογικές εφαρμογές στον χώρο της εκπαίδευσης. Τους δίδεται έτσι μία πολύτιμη ευκαιρία να συζητήσουν με συναδέλφους τους, να δουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, να συνάψουν συμφωνίες, να εμπεδώσουν συνεργασίες.


Πέρα από όλα τα παραπάνω... 
η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ θα είναι η γιορτή του παιδιού!

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Χρόνος διεξαγωγής: 
2-3-4 και 5 Σεπτεμβρίου 2011, 
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 
(πρόσβαση με τραμ & μετρό)

Ώρες λειτουργίας: 
Παρασκευή, από 12:00 μ έως 9:00 μμ 
Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα  από 11:00 πμ έως 9:00 μμ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP