2 χρόνια mitrikosthilasmos.com

Photo by: katiesbookblog
Ναι! Το mitrikosthilasmos.com έκλεισε τα δυο του χρόνια!!

Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα και είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να ζεις τις εξελίξεις, ειδικά όταν αυτές είναι θετικές -όπως συμβαίνει στο mitrikosthilasmos.com- πράγμα που ενθουσιάζει και ενδυναμώνει όλη την ομάδα μας!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 2 χρόνια γεννήθηκε το "Μητρικός θηλασμός -Μητέρα & Παιδί" και αυτό που τότε δημιούργησε απλά και με αγάπη η Παπαποστόλου Μαρία -μια μαμά που θηλάζει ήδη 4 χρόνια!!- κατάφερε γρήγορα να κερδίσει την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου αλλά και την υποστήριξη φορέων, αποτελώντας σήμερα τον πλέον ενημερωμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο διαδικτυακό -ελληνόφωνο- τόπο σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας!

Κατάφερε όμως και κάτι ακόμη πιο σπουδαίο! Κατάφερε να επιτύχει τον σκοπό της δημιουργίας του, τον σκοπό που έχει σήμερα και που θα συνεχίσει να έχει και αύριο, που δεν είναι άλλος από την έγκυρη ενημέρωση και την ουσιαστική υποστήριξη του μητρικού θηλασμού και
των οικογενειών που τον βιώνουν στην Ελλάδα και που δυστυχώς συχνά, αδυνατούν να εισπράξουν από την κοινωνία, το υπάρχον σύστημα υγείας αλλά και πολλούς επαγγελματίες υγείας, όπως απέδειξε η πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα που το mitrikosthilasmos.com διεξήγαγε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας Ελλάδας "Γαλαξίας".

Αυτό αποδεικνύουν και τα καθημερινά αγωνιώδη ερωτήματα νέων γονιών που δέχεται η στήλη "Ρώτα τον Ειδικό", που απαντήθηκαν μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια "Ρώτα από Κοντά" που το mitrikosthilasmos.com πρόσφερε στους αναγνώστες του, αλλά και που εκφράζουν οι Απανταχού θηλάζουσες μητέρες μέσα από το νέο group μας στο facebook.

Το mitrikosthilasmos.com μεγαλώνει! Όπως μεγαλώνει και η ομάδα του, οι συνεργάτες του -επιστήμονες και μη-, οι εθελοντές του, οι υποστηρικτές του, οι φίλοι και τα μέλη του και φυσικά οι επισκέπτες και καθημερινοί, χιλιάδες αναγνώστες του!!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξή σας στην μέχρι τώρα πορεία μας, είμαστε ευγνώμονες και σας υποσχόμαστε πως το mitrikosthilasmos.com θα συνεχίσει να προσφέρει έργο αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις με νέες ιδέες και νέες δράσεις!

Μείνετε συντονισμένοι!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!


Και ...μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό με μοναδικά δώρα που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες για χάρη των γενεθλίων μας!!

Φιλικά,
η ομάδα του mitrikosthilasmos.com 


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP