Συνάντηση με θέμα "Τα οφέλη του Μητρικού Γάλακτος" στη Σύρο

Δείτε την πρόσκληση!
Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το θηλασμό, μη χάσετε τη μια και μοναδική φιλική συνάντηση με θέμα "Τα οφέλη του Μητρικού Γάλακτος" που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 στις 19:00.

Η συνάντηση  θα γίνει  στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίτσας στα Χρούσσα. Τη συζήτηση θα συντονίσει Σύμβουλος Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος.

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα!

Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε
την Αργυρένια Παραμάνη στο 22810 88664, 6973358788

Δείτε το event στο facebook

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό να ενημερώνει, να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει γυναίκες που θέλουν να μάθουν τη τέχνη του θηλασμού.

Η
 σύμβουλος θηλασμού είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού La Leche League International είναι: www.llli.org


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP