Τρόποι λήψης υγρών από μωρό

Παιδίατρος, MRCPCH, DCH
Πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC www.pediatros-thes.gr
Καλή σας ημέρα και για ακόμα μια φορά σας συγχαίρω για το έργο που προσφέρετε!
Έχω στείλει αρκετές φορές και η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη!

Έχω ένα κοριτσάκι 5 μηνών που θηλάζω αποκλειστικά! Δεν πήρε καθόλου πιπίλα ούτε μπιμπερό και επειδή η παιδίατρος μου είπε να της δίνω λίγο χαμομήλι (δεν είναι δυσκοίλια αλλά κάνει κάθε 2 μέρες κακά της και καμία φόρα πιέζεται αρκετά) να μαλακώσει η κοιλίτσα της αναρωτιέμαι πως θα το καταφέρω.

Να της δώσω με κουτάλι (αν και δεν το καταφέρνει) ή να πάρω εκπαιδευτικό ποτηράκι; Είναι πιστεύω μεγάλη για να την πιέσω να πάρει μπουκάλι αλλά δεν ξέρω μήπως είναι μικρή για ποτηράκι! Μπορώ να της το δώσω και με σύριγγα αλλά θα προτιμούσα να το πιει πιο..."νορμάλ" και όχι έτσι!

Λίνα Σ, Αθήνα
30/07/2011

Το μπιμπερό δεν το ξεκινάμε σε αυτήν την ηλικία, αλλά το κόβουμε.

Τρόποι λήψης υγρών υπάρχουν πολλοί, επιλογές είναι: κλειστό ποτηράκι με σκληρό στόμιο, ανοιχτό ποτηράκι, καλαμάκι -λίγο αργότερα-, κουταλάκι, σύριγγα.


Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP