Ταινίαση και θηλασμός

Παιδίατρος, MRCPCH, DCH
Πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC www.pediatros-thes.gr
Καλημέρα σας,
είμαι μητέρα ενός μωρού 7 μηνών το οποίο και θηλάζω από την πρώτη μέρα αποκλειστικά. Το μωρό δεν έχει πιει ποτέ σκόνη γάλα και λόγω του ό,τι δεν χρειάστηκε ποτέ να δώσω χαμομήλι, δεν έχει πιει τίποτα και ποτέ από μπιμπερό.

Στο μεταξύ εγώ προσλήφθηκα από ταινίαση και πρέπει να ξεκινήσω θεραπεία με αποτέλεσμα να πρέπει άμεσα και εκβιαστικά να κόψω το θηλασμό. Να προσθέσω οτι το μωρό έχει μπει κανονικά στη διατροφή εδώ και ενάμιση μήνα που ξεκίνησε με την απογευματινή κρέμα και τώρα πια κάνει 3 γεύματα (φρούτο,κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά και κρέμα βανίλια) με μεγάλη ευκολία.

Οι απόπειρες όμως να πιει το ξένο γάλα από το μπιμπερό κατέληξαν σε μεγάλη αποτυχία και παρόλο που δοκίμασα να του το δώσω και με κουταλάκι ακόμα είχαμε την ίδια κατάληξη.

Ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για το τι θα μπορούσα να κάνω και επίσης αν το μωρό αρνηθεί το γάλα για καιρό πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κατερίνα Γ., Χαλκίδα
30/07/2011


Θα πρέπει άμεσα να αναφέρετε την αγωγή που σας συστάθηκε, γιατί είναι πιθανό να μην χρειάζεται πραγματικά να διακόψετε τον θηλασμό.

Επικοινωνήστε με σύμβουλο γαλουχίας.Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP