Αχ αυτά τα βραδινά ξυπνήματα!!

Απαντά η συντακτική ομάδα του
mitrikosthilasmos.com
Γεια σας,
το μωρό μου είναι 5μιση μηνών, θηλάζω αποκλειστικά,

Εδώ και δυο μέρες ξεκινήσαμε στερεές, πρωί φρούτο, βράδυ ρυζάλευρο,
γαλατάκι δικό μου πίνει αρκετό και πολύ συχνά,

Το βράδυ έχω μεγάλο πρόβλημα, κάθε 1 με 2 ώρες ξυπνάει, προσπαθώ να την κοιμίσω με πιπίλα αλλάζοντας της θέση κτλ αλλά πάντα καταλήγουμε αγκαλιά στο στήθος, πίνει λίγο γάλα και κοιμάται!!! Μετά από λίγο πάλι τα ίδια, καμία φορά δηλαδή σχεδόν πάντα ξυπνάει 5 τα ξημερώματα και δεν κοιμάται ούτε στο στήθος, το βράδυ κοιμάται γύρω στις 9 με την καθημερινή της ρουτίνα!!!

Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως, δεν έχω κουράγιο να ασχοληθώ μαζί της την άλλη μέρα, είμαι τόσο κουρασμένη και άυπνη!!!!

Ξέχασα να σας πω πως κάνει την μέρα 3 ύπνους γύρω στην μισή με 1 ώρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!
Ρεββέκα Π., Νίκαια, Πειραιάς
07/07/2011

Αγαπητή φίλη Ρεββέκα,

πολλοί γονείς προβληματίζονται με τον ύπνο και τα ξυπνήματα του μωρού τους.

Η συμπεριφορά που περιγράφεις είναι απόλυτα φυσιολογική για την ηλικία του μωρού σου και δεν σχετίζεται απαραίτητα με το θηλασμό εφόσον συχνά πυκνά παρατηρείται ακόμη και σε μωρά που σιτίζονται αποκλειστικά με ξένο γάλα!

Να σημειώσουμε πως τα μωρά έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους ενήλικες τόσο σε σχέση με τον ύπνο όσο γενικότερα με τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά και την ανάγκη απλά και μόνο για επαφή!

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να φροντίσεις μέσα στην ημέρα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς -μη διστάσεις να δεχτείς ή να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα- και τη νύχτα που τα πράγματα δυσκολεύουν καλό θα είναι να βοηθήσει την κατάσταση λίγο και ο μπαμπάς!

Διάβασε παρακάτω σχετικά θέματα για να πάρεις κουράγιο και να συνεχίσεις με αγάπη και υπομονή να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες του μωρού σου!Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP