Ελάτε στην παρέα μας!!

Η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει!! 40.000 νέοι επισκέπτες προστίθενται μηνιαίως στο mitrikosthilasmos.com, έχουμε σχεδόν 2.500 funs στην επίσημη σελίδα μας στο facebook με ενεργή, καθημερινή χρήση (αλήθεια... εσείς; κάνατε Like;), και μόλις σήμερα δημιουργήσαμε 2 ολοκαίνουριες σελίδες στο facebook!!


  • "Το στέκι των απανταχού μαμάδων"

Θέλετε να γίνετε μανούλες; Είστε έγκυες; Είστε λεχώνες; Είστε ήδη μανούλες; με 1, 2, 3, 4, 5... παιδάκια; Θα μας βρείτε στο καθημερινό στέκι των απανταχού μαμάδων, μελλουσών και νυν, θηλαζουσών και μη!! Εδώ, αγαπάμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε τον μητρικό θηλασμό αλλά συζητάμε και ό,τι άλλο μας απασχολεί! Σας περιμένουμε! Join the club και... προσκαλέστε φίλες και γνωστές σας ώστε να γίνουμε μια μεγάλη γυναικοπάρεα (Σημ.: και οι μπαμπάδες... ευπρόσδεκτοι είναι!!).

  • "Απανταχού θηλάζουσες"
Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα "Απανταχού
θηλάζουσες" η οποία γεννήθηκε με στόχο να ενώσει όλες τις πρώην και νυν θηλάζουσες μητέρες με σκοπό να δημιουργηθεί η πιο μεγάλη αλυσίδα προστασίας, προώθησης και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα κι ακόμη παραπέρα!!!

Μπορείτε πάντα, να καταγγείλετε τα λάθη που αντιμετωπίσατε στο θηλασμό.

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter και το You Tube

Η ομάδα του___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP